Gemeente Ede

Nieuwsberichten

woensdag, 15 september 2010

Opening tweede locatie Centrum voor Jeugd en Gezin

Door: afdeling Communicatie

Op donderdag 30 september opent Simon van de Pol, wethouder Jeugd, de tweede locatie van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Het CJG was tot nu toe alleen gevestigd in het eerstelijnscentrum aan het Beatrixpark, vanaf donderdag 30 september volgt er een tweede locatie in het gezondheidscentrum Veldhuizen op de Bellestein. Logo CJG

In aanloop naar de opening staat Ede in het teken van de Week van de Opvoeding. Van 25 tot en met 30 september worden er diverse workshops en lezingen georganiseerd, zoals:

* een workshop babymassage;

* een workshop over opvoeden door Opvoedcoach Tischa Neve (bekend van het televisieprogramma `Schatjes`);

* en nog veel meer...

Het hoogtepunt van de Week van de Opvoeding is het Opvoeddebat dat op woensdag 29 september wordt georganiseerd in Cultura. Tijdens deze avond kunt u met mede-opvoeders discussiëren over verschillende interessante opvoedvraagstukken. Iedereen is van harte uitgenodigd om de verschillende workshops en de feestelijke opening van het CJG bij te wonen en zijn/haar mening te geven tijdens het opvoeddebat. Het definitieve programma van de Week van de Opvoeding vindt u volgende week in deze krant.