Gemeente Geldermalsen

Informatieavond plan woningbouw Rhenoy

Donderdagavond 30 september 2010 om 20.00 uur in De Betuwepoort. Al langere tijd wordt gewerkt aan een plan voor woningbouw op het terrein van het voormalige autodemontagebedrijf aan de Dorpsstraat in Rhenoy, een project van projectontwikkelaar AM Wonen uit Nieuwegein. Inmiddels ligt er een schetsontwerp voor deze nieuwe woonwijk op tafel. Hoewel met een aantal kanttekeningen, heeft het college van burgemeester en wethouders in beginsel hier positief op gereageerd. Daarbij is uiteraard goed gekeken of aan de door de gemeente vooraf meegegeven randvoorwaarden voor dit project is voldaan. Ook de Communicatiecommissie van de Vereniging Dorpsbelangen Rhenoy en de Welstandscommissie zijn enthousiast en zien in het schetsplan een goede basis voor verdere uitwerking.

Zowel AM Wonen als het college hechten eraan de inwoners van Rhenoy en andere belangstellenden in een zo vroeg mogelijk stadium over dit project te informeren. Met de Communicatiecommissie zijn hierover afspraken gemaakt.

Welkom

Op donderdagavond 30 september 2010 organiseert AM Wonen, in samenwerking met de gemeente Geldermalsen, om 20.00 uur in 'De Betuwepoort' een informatieavond.

Schetsontwerp

Belangstellenden worden die avond in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het schetsontwerp en hierop hun eerste reactie te geven. Vanuit de gemeente zal het verdere proces rond dit project worden toegelicht. Van een formele bestemmingsplanprocedure, met terinzagelegging, inspraak en bezwaar- en beroepsmogelijkheden is in dit stadium nog geen sprake. Deze procedure volgt later.
---

Openingstijden Klantencontactcentrum

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
e-mail: info@geldermalsen.nl
Fax: (0345) 573 258