persuitnodiging: Nieuwe start museumpark Orientalis

27/09/2010 11:37

Dieben & Meyer communicatieadviseurs

Wat: Perspresentatie bedrijfsplan Orientalis 2011-2015: Zinvol beleven

Datum: Donderdag 30 september

Tijd: 11.00 uur

Plaats: Heilig Landstichting, mgr. Suyslaan 4, Piet Gerritszaal

Nieuwe start museumpark Orientalis

Graag nodigen wij u uit voor de perspresentatie van het bedrijfsplan Zinvol beleven 2011 -2015 van museumpark Orientalis op donderdag 30 september om 11.00 uur. De bijeenkomst is in de Piet Gerritszaal aan de mgr. Suyslaan 4, Heilig Landstichting.

Directeur a.i. Orientalis, mr. Peter Berns geeft toelichting bij de toekomstplannen en de betekenis voor museumpark, (inrichting van het) terrein, en de (financiële) organisatie.

Religie en spiritualiteit

Museumpark Orientalis is sinds eind 2009 tijdelijk gesloten. Orientalis wordt een themapark voor religie en spiritualiteit. Het park in Heilig Landstichting is aan een grondige vernieuwing toe. Het nieuw gevormde bestuur van het museum heeft Peter Berns aangetrokken voor de verdere modernisering van Orientalis en het aantrekkelijk maken voor een breed publiek. Na onderzoek heeft hij het bedrijfsplan voor de periode 2011-2015 geschreven.

Peter Berns:"Het is een enorme uitdaging om dit unieke honderdjarige instituut op een goede manier te vernieuwen. Ik zie grote kansen: religie en spiritualiteit zijn in deze tijd actueler dan ooit. Orientalis heeft de potentie en de ambitie in tien jaar uit te groeien tot één van de meest toonaangevende centra in Europa op dit gebied."





http://www.diemey.nl