RTL Group

RTL 7: donderdag Europa-League-avond met FC Utrecht, AZ en PSV

Donderdag 30 september komen drie Nederlandse clubs op 'Europees niveau' in actie: FC Utrecht, AZ en PSV. Het gaat om de tweede speelronde in de groepsfase van de Europa League. Zoete broodjes worden na de kwalificatie niet meer gebakken en vooral FC Utrecht treft een wel zeer aansprekende tegenstander in Liverpool. RTL 7 brengt alle wedstrijden in beeld.

Het duel FC Utrecht - Liverpool wordt vanaf 19.00 uur live uitgezonden waarbij Leo Driessen het commentaar doet en Marcel Maijer langs de lijn staat voor de interviews. Hierna volgt de live-registratie van FC Bate Borisov (Wit-Rusland) tegen AZ, met Vincent Schildkamp aan de microfoon. De avond wordt afgesloten met een ruime samenvatting van het bezoek dat PSV brengt aan FC Metalist Kharkiv (Oekraïne). Hierbij krijgt de kijker het commentaar van Frank Vischschraper.

De Europa League-avond bij RTL 7 wordt gepresenteerd door Wilfred Genee en Johan Derksen schuift bij hem aan om de wedstrijden te analyseren.

Uitzending: RTL 7, donderdag 30 september:
18.00 uur Europa League Voorbeschouwing
19.00 uur Europa League FC Utrecht - Liverpool
21.00 uur Europa League FC Bate Borisov - AZ
23.15 uur Europa League FC Metalist Kharkiv - PSV
---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl .