Provincie Utrecht

Asfaltonderhoud N204 tussen Lopik en Montfoort

In de periode van 30 september tot 15 oktober voert de provincie Utrecht groot onderhoud uit op de hoofdrijbaan van de N204 tussen Lopik en Montfoort (hm 11,2 tot hm 13,0). Het oude asfalt wordt vervangen door nieuw asfalt en er wordt bermverharding in de vorm van grasbetonstenen aangebracht. Hieronder vindt u meer informatie over de werkzaamheden, de verkeersmaat-regelen en de consequenties voor het verkeer.

Planning werkzaamheden
De werkzaamheden vinden op alleen 's avonds en 's nachts plaats tussen 19:30 uur en 05:30 uur de volgende ochtend. Er vinden geen werkzaamheden in het weekend plaats (dus ook niet van vrijdag op zaterdagochtend). Hierdoor blijft de hinder voor het verkeer beperkt. Wel kan sprake zijn van enige geluidsoverlast omdat er tijdens de werkzaamheden ook gefreesd moet worden.

Omleidingsroute doorgaand verkeer
Tijdens de werkzaamheden is de weg tussen de aansluiting met de Enschedeweg (N210) en de aansluiting met Willeskop (N228) afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Overdag en in het weekend kan het verkeer gewoon doorgang vinden.

Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de N210, rijksweg A2, rijksweg A12 en dan weer de N228 en vice versa. Lokaal verkeer wordt met behulp van borden omgeleid via een andere route. Benschop blijft bereikbaar vanuit de Enschedeweg, Dorp Noordzijde, en Benedeneind Zuidzijde. De bus wordt langs het werk geleid door verkeersregelaars. De omleidingsroutes staan ter plaatse met borden aangegeven. (Brom-)fietsers kunnen gedurende werkzaamheden gewoon gebruik blijven maken van de fietspaden.

Bereikbaarheid aanwonenden
Tijdens de afsluiting zijn de aanliggende panden beperkt bereikbaar.

Vragen?
Voor vragen over wegwerkzaamheden:
wegwerkzaamheden@provincie-utrecht.nl, (030) 258 38 88 (infonummer wegwerkzaamheden provinciale wegen Utrecht)

Voor algemene informatie:
info@provincie-utrecht.nl, (030) 258 91 11