Toyota Nederland

Autosalon van Parijs 2010: Introductie van de Verso-S en de FT-CH Concept

o Introductie van de nieuwe Verso-S
o FT-CH Concept: Full Hybrid in kleine, compacte auto o Vernieuwde iQ: gewijzigd interieur

Verso-S

Hij is voor het eerst te zien op de Autosalon van Parijs 2010, de Verso-S. Hij biedt het comfort, de ruimte en het niveau van kwaliteit en uitrusting om te kunnen concurreren met grotere auto's. Toch is hij met een lengte van minder dan 4 m uiterst wendbaar en handelbaar. Belangrijkste kenmerken van deze innovatieve, toonaangevende auto omvatten het veelzijdige, ruime interieur, de vernuftige bagageruimte met twee niveaus, een van de grootste panoramische zonnedaken ter wereld en een multimediasysteem met touchscreen.

FT-CH Concept

De FuTure Compact Hybrid concept car (FT-CH) is Toyota's idee van een Full Hybrid auto in het compacte segment. De FT-CH geeft Toyota's vertrouwen aan in de introductie van de Full Hybrid technologie bij een veel breder klantenspectrum en is voorzien van Hybrid Synergy Drive® en dat bij een lengte van 3.895 mm.
Deze lichtvoetige, stadsvriendelijke auto is ontworpen voor een jong publiek, met zijn ontwerp dat is geïnspireerd op videospelletjes uit de jaren 80. De innovaties en technologie achter de FT-CH zijn echter absoluut baanbrekend.

Vernieuwde iQ: gewijzigd interieur

Toyota heeft het interieur van de iQ verder verfijnd en diverse nieuwe kleuren aan het kleurenpallet toegevoegd. Zo is de bestuurdersstoel nu in hoogte verstelbaar en zijn het dashboard en de deurpanelen voortaan van zacht materiaal. Daarnaast voldoen de motoren van de kleinste én veiligste `3+1 zitter' ter wereld vanaf nu ook aan de nieuwe, strenge Euro V-emissienorm.