FloraHolland


FloraHolland Aalsmeer start met renovatie trappenhuizen

AALSMEER (30 september 2010) - De komende maanden gaat FloraHolland Aalsmeer de trappenhuizen op de Willem 1 straat (parkeerdak P23) renoveren. In de renovatie wordt de betonbouw aangepast, hierdoor wordt de brandveiligheid van de trappenhuizen verhoogd. De kozijnen, het glas en de deuren worden vervangen en op een aantal plaatsen worden er panelen, in de kleur van de huidige trappenhuizen, geplaatst. Ook de binnenkant van het trappenhuis krijgt een grote opknapbeurt. Het wordt geschilderd in verschillende grijstinten met kleuraccenten.

Vanaf 1 oktober start het "gele" trappenhuis met de renovatie. Dit trappenhuis is tot ongeveer half november gesloten. Alle gebruikers van het "gele" trappenhuis kunnen tijdens de renovatie het "groene" trappenhuis nemen. De verbouwingen van alle trappenhuizen zullen tot het voorjaar van 2011 duren. In deze periode worden de trappenhuizen aansluitend gedurende een periode van ongeveer 6 tot 8 weken gesloten, zodat de werkzaamheden veilig en netjes te kunnen uitvoeren.

Wij hopen dat u begrip heeft voor de werkzaamheden en de overlast die kan ontstaan. Bij vragen kunt u contact opnemen met Novie Bikkers, projectleider, T (0297) 3 92588 of noviebikkers@floraholland.nl