Politie Utrecht

Persberichten Utrecht Stad, 09.50 uur

Utrecht, 30-09-2010

Aanrijding met letsel

UTRECHT Woensdagmiddag 29 september zijn een bestelauto en een snorfiets met elkaar in aanrijding gekomen.

Rond 13.00 uur reed een 47-jarige man uit Beek en Donk met zijn Bestelauto over de Nijverheidsweg, hij wilde linksaf de Gietijzerstraat inrijden en zag daarbij een 64-jarige man uit Utrecht over het hoofd. De 64-jarige man werd hierdoor van zijn snorfiets afgereden en brak daarbij zijn heup, de man is naar het UMC vervoerd.

Overlast controle

UTRECHT In de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 september heeft de politie een actie gehouden tegen overlast op straat.

Agenten hielden omstreeks 00.15 uur een drugscontrole op de Voorstraat. Bij de controle werden 32 bekeuringen uitgeschreven voor overtreding APV en 16 bekeuringen voor overtreding van de wegen verkeers wet. Daarnaast hielen agenten één gesignaleerd persoon aan en een dealer. Eerder die avond hielden agenten ook al een 21-jarige man uit Utrecht aan die op de Korte Lauwerstraat aan het dealen was.

Aanrijding met letsel

UTRECHT Woensdagmiddag 29 september werd een man op het Stationsplein aangereden door een bus.

Rond 15.00 uur reed een 48-jarige buschauffeur uit Utrecht een 67-jarige man uit Soest aan. De 67-jarige man stak over op het zebrapad waar de buschauffeur hem over het hoofd zag. De 67-jarige man kwam ten val onder de bus en brak hierbij zijn schouder, ook liep hij een hersenschudding op. De man is naar het UMC gebracht.

Aanrijding met letsel

UTRECHT - Woensdag 29 september ontstond een aanrijding tussen een personenauto en een fietser.

Rond 15.00 uur reed een man uit Utrecht de J.S. de Rijkstraat op, hierbij zag hij een 15-jarige meisje uit Utrecht over het hoofd. Hierdoor ontstond een aanrijding waarbij het meisje ten val kwam. Het meisje liep een gekneusde enkel op aan de aanrijding.