Politie Drenthe

Donderdag 30 september 2010

Provincie Drenthe, 30-09-2010

Politie controleert verkeer Zuidlaren

ZUIDLAREN Woensdagmorgen heeft de politie het verkeer gecontroleerd in Zuidlaren. Op de Esdoornlaan is er gecontroleerd op het gebruik van autogordels. Alle gecontroleerde bestuurders droegen de autogordel op de juiste manier. Op de Brinkstraat is één bestuurder bekeurd omdat deze tegen het verkeer in reed. Ook op het Beatrixplein zijn zes bestuurders bekeurd voor het rijden tegen het verkeer in.

Winkeldieven aangehouden

EMMEN Woensdagmiddag is een 61-jarige man uit Emmen aangehouden. De man had zonder te betalen etenswaren meegenomen uit een winkel aan de Weerdingerstraat. Het winkelpersoneel zag dit en alarmeerde de politie. De man kon hierop worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

SMILDE Een 13-jarige jongen uit Borger is woensdagmiddag aangehouden voor winkeldiefstal. De jongen had in een winkel aan de Veenhoopsweg een aantal blikjes frisdrank meegenomen zonder te betalen. Het winkelpersoneel zag dit en hield de jongen aan. Hij kon later worden overgedragen aan de politie. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Zoon bedreigd vader met mes

COEVORDEN De politie heeft woensdagmiddag een 14-jarige jongen uit Coevorden aangehouden. De jongen kreeg ruzie met zijn vader en bedreigde hem vervolgens met een mes. De jongen is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Dit is de berichtgeving tot 15.00 uur dinsdagmiddag. Door een technische storing zullen de berichten na 15.00 uur, vrijdagmorgen worden meegenomen in de persberichten.