Gemeente Roermond

Ambtenaren gemeente stellen talenten ten toon

In oktober is in het (besloten) gedeelte van het stadhuis een expositie gewijd aan werken, die gemaakt zijn door gemeenteambtenaren. Doel van deze expositie, die na ruim 15 jaar geleden en 2005 voor de derde keer plaatsvindt, is de creatieve kant van de ambtenaar te belichten. Er schuilen vaak creatieve geesten in menig ambtenaar en het resultaat daarvan is vaak verrassend. Hiermee kan het stoffige imago fijntjes worden afgestoft.

De expositie wordt georganiseerd door personeelsvereniging Sint Christoffelke en er nemen ambtenaren deel van verschillende afdelingen en sectoren. Ook een vutter stelt zijn werk ten toon. In 2005 waren er 12 deelnemers, nu zijn dat er inmiddels 15. De deelnemers zijn al vanaf april bezig werken te creëren, die vallen onder diverse kunstvormen zoals schilderwerk, keramiek, sieraden, tiffany, iconen, fotografie en mode.

De expositie is woensdag 29 september 2010 geopend door wethouder IJff en blijft tot en met 29 oktober te bezichtigen voor het personeel van de gemeente. Mocht u als externe echter een afspraak of vergadering in het stadhuis hebben, dan loont het zich zeker de expositie te bezoeken.

Eerste publicatiedatum: 30-09-2010 Bijgewerkt: 30-09-2010