Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Breda

Breda, 30-09-2010

Politie vindt ruim 2000 XTC-pillen en patronen in woning

BREDA: De politie heeft woensdag in een woning in de wijk Tuinzigt 2163 XTC-pillen, 89 scherpe patronen en goederen voor de opbouw van een hennepkwekerij aangetroffen. De vondst was een vervolg op de aanhouding van twee Bredase broers dinsdag bij een integrale handhavingsactie. In het bedrijf van de broers op het bedrijventerrein Krogten werd bij de 26-jarige Bredanaar een geladen vuurwapen gevonden. Zijn 28-jarige broer werd gearresteerd in verband met het aantreffen van diverse soorten harddrugs in het bedrijfspand. De politie besloot woensdag in overleg met de officier van justitie ook een kijkje te nemen in de woning van de 26-jarige Bredanaar in de wijk Tuinzigt. Daar werden vervolgens de eerdergenoemde drugs, patronen en goederen aangetroffen. Beide broers zitten nog ingesloten.

Bredanaar (19) slaat ex-vriendin onder ogen van agenten

BREDA: Een 19-jarige Bredanaar is woensdagmiddag kort voor 16.30 uur aangehouden in zijn woning in de wijk Overkroeten (Haagse Beemden). Agenten in burger zagen de man rijden in zijn auto over de
Westerhagelaan waarbij de Bredanaar zijn ex-vriendin, die naast hem zat, diverse malen sloeg. Uit de verklaring van de vrouw bleek later dat ze eerder, toen ze met haar vriend in de auto zat nabij
winkelcentrum Heksenwiel, ook al was mishandeld. De verdachte, die ook nog eens niet over een geldig rijbewijs beschikt, is op het bureau ingesloten.

Bredase fietsendief op heterdaad betrapt

BREDA: De politie heeft woensdagavond rond 23.00 uur bij Breda CS een 25-jarige man uit Breda opgepakt wegens fietsendiefstal. De man werd betrapt door NS-medewerkers toen hij met een fiets over de Stationsweg liep. Het slot was geprobeerd te forceren. De Bredanaar had diverse schroevendraaiers en een waterpomptang in zijn bezit. Het NS-personeel belde de politie, waarna de man naar het bureau werd gebracht. Daar verklaarde hij dat het zijn eigen fiets was, maar dat hij helaas het sleuteltje niet bij zich had.

Auteur; Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 30-09-2010 11:06 | © Regio Midden en West Brabant |