FloraHolland


Primeurs en inspirerende thema's bij FloraHolland Connect

FLORAHOLLAND (30 september 2010) - Bent u weleens het overzicht kwijt van al het aanbod in deze periode? Breng dan een bezoek aan de Presentatieruimtes van FloraHolland Connect in Aalsmeer en Naaldwijk. Hier wordt het aanbod van onze aanvoerders getoond in een inspirerende omgeving. In de koude kas vindt u tuinplanten en bloeiende planten en in de warme kas wordt een verscheidenheid aan groene planten gepresenteerd. De in- en verkoper doet altijd nieuwe ideeën op, want de thema's en producten wisselen regelmatig.

Van griezels naar glitters
Bij de themapresentaties wordt in week 42 en 43 op een spannende wijze aandacht besteed aan Halloween. De komende weken is er sowieso veel aanbod in de Presentatieruimtes, want vanaf week 45 kunnen in- en verkopers ook bij FloraHolland Connect terecht voor de Kerstpresentatie. Zo verandert de Presentatieruimte van griezels naar (kerst)glitters.
Voor de maand oktober heeft Bloembureau Holland de Pachira uitgeroepen tot Plant van de Maand. Een presentatie van diverse Pachira's staat dan ook in de spotlights bij FloraHolland Connect. De promotiecampagne `Plant van de Maand' heeft als doel diverse soorten planten onder de aandacht te brengen bij de consument.

Primeurs
Nieuw in de Presentatieruimtes van FloraHolland Connect is de presentatie van de PlantPrimeur. Deze Primeurs zijn noviteiten die voldoen aan een aantal criteria. Ze zijn herkenbaar door hun eigen artikelcode, zijn getest op houdbaarheid en voor een minimaal aantal weken verkrijgbaar. Dit is een interessante productpresentatie die continu vernieuwd wordt. Kwekerij van Zon bijt deze week het spits af met de Anthurium Real Pink. Wilt u als aanvoerder ook extra aandacht voor uw noviteit? Neem dan contact op met de afdeling Product- en Conceptontwikkeling via T 0174 63 24 78.

Meer informatie?
Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod van planten? Klik dan hier of kijk op www.floraholland.com (inkopen>bemiddelen) voor een actueel en compleet overzicht. Niet alleen in- en verkopers, maar ook hun klanten zijn van harte uitgenodigd. De Presentatieruimtes in Naaldwijk zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. In Aalsmeer zijn bezoekers welkom van 07.00 tot 17.00 uur (vrijdag tot 16.00 uur). Meer informatie over onze dienstverlening of de presentaties kunt u op vragen bij FloraHolland Connect Info via T 0174 63 55 55 of T 0297 39 38 88. Of stuur een e-mail naar connectinfo@floraholland.nl