Travel Unie International Nederland N.V.

Robinson kidsclinic met hockeyster ellen hoog

Rijswijk â Vorige week organiseerde ROBINSON in samenwerking met TOP SPORTS GROUP een kidsclinic met hockeyster Ellen Hoog. Elf hockeytalentjes in de dop volgden vol enthousiasme de clinic bij de Olympische kampioene op de hockeyvereniging Xenios in Amsterdam. ROBINSON, bekend van de exclusieve clubvakanties, nodigde ouders die een vakantie bij CLUB ROBINSON boekten uit om hun kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar te laten deelnemen aan een kidsclinic met een Nederlandse topsporter.

Behalve hockeyen met Ellen Hoog, konden kinderen ook kiezen voor wielrennen met Michael Boogerd, voetballen met Pierre van Hooijdonk, tennissen met Martin Verkerk en paardrijden met Anky van Grunsven. Aan deze kidsclinic deden ook kinderen mee die de clinic via een prijsvraag op Hockey.nl hadden gewonnen.

Na een fotoshoot met Ellen was het tijd voor het echte werk. Jasmijn Vrolijk van TOP SPORT en Ellen Hoog gaven samen de hockeyclinic. De kinderen volgden ingespannen alle aanwijzingen van de dames op. Ook leerde Ellen leerde de kinderen een van haar favoriete trucjes. Na afloop was er tijd voor een vragenrondje. De kinderen wilden alles weten over Ellens carrière, maar ook wie haar beste vriendinnen zijn en met welke hockeystick Ellen speelt. Als afsluiting deelde Ellen aan alle deelnemers haar handtekening uit. De kinderen namen met een handtekening geen genoegen, want ze wilden de handtekeningen van de bekende hockeyster natuurlijk ook uitdelen aan hun vriendjes en vriendinnen.

Ellen Hoog
Ellen Hoog (1986) maakte in 2003 haar debuut bij Jong Oranje. Een jaar later kreeg ze een plek als aanvalster in het Nederlandse Elftal Hockey. Met dit team werd ze in 2005 Europees Kampioen en in 2006 zelfs Wereld Kampioen. Met als kers op de taart goud bij de Olympische Winterspelen 2008 in Beijing. Naast haar hockeycarrière studeert ze nog Media en Informatie Management. Ook geeft ze regelmatig clinics en motivatiepresentaties over doorzettingsvermogen en het bereiken van de top. Ellen gaat straks zelf ook genieten van een welverdiende vakantie bij ROBINSON.