Nieuw RECORD met oude mobieltjes

30/09/2010 12:55

Stichting De Opkikker

NIEUW RECORD MET OUDE MOBIELTJES

51.980 oude mobieltjes ingezameld door Stichting Opkikker!

ALMERE, 30 SEPTEMBER 2010 - Het is bijna niet te geloven, maar het recorddoel om in één jaar tijd 50.000 oude mobieltjes in te zamelen is binnen het jaar gehaald. Stichting Opkikker is SUPER trots op haar achterban met deze ongeëvenaarde prestatie.

Na het enorme succes van een inzamelingsactie van oude mobiele telefoons in 2009 heeft Stichting Opkikker in januari 2010 opnieuw een grote actie opgezet gesteund door duizenden inzamelende bedrijven, ambassadeurs, particulieren en partijen als de Holland Combinatie, Vodafone Netherlands Foundation, van Klaveren CCC/Eeko(R) en Roberto Grandes. Het doel: Ophalen van 50.000 mobieltjes. Vandaag 30 september 2010 is het groots feest, Stichting Opkikker heeft 51.980 oude mobieltjes ingezameld! Een dergelijk aantal mobieltjes is echt ongeëvenaard binnen de Nederlandse markt aldus inzamelaar Eeko(R), een absoluut record!

De actie heeft in 2010 al ruim 180.000,- euro opgeleverd die mede wordt aangewend voor het organiseren van Opkikkerdagen, de dagen ontspanning die Stichting Opkikker organiseert voor gezinnen met een langdurig ziek kind.

Het doel is behaald, stoppen jullie nu?

Stichting Opkikker gaat gewoon door met inzamelen! Dit jaar loopt de actie tot eind 2010, wellicht kunnen wij met uw hulp dit jaar de 60.000 halen? U kunt u gemakkelijk een doos aanvragen op www.mobieltjesactie.nl.

Ook de plannen voor 2011 staan niet stil, Stichting Opkikker heeft opnieuw het idee opgevat om samen met haar partners en met haar fantastische achterban mobieltjes in te gaan zamelen. Ook hiervoor is Stichting Opkikker nog opzoek naar leuke samenwerkingsverbanden.

Meer informatie over het prachtige werk van Stichting Opkikker is ook te vinden op www.opkikker.nl





http://www.opkikker.nl