Gemeente Zoetermeer

2B-Home Party & Business Centre genomineerd voor OndernemersPrijs Haaglanden

2B-Home Party & Business Centre is nooit bij de pakken gaan neerzitten toen de recessie haar intrede deed. Sterker nog, ze creëerden kansen en boden daarmee niet alleen frisse inspiratie voor zichzelf maar ook voor tal van ondernemers in de Regio Haaglanden.
Wanneer je in economisch zware tijden structureel je kop in de wind steekt en alleen maar vooruit durft te kijken verdien je zo een dergelijke onderscheiding als de OndernemersPrijs Haaglanden.

Met bijvoorbeeld het B2B Business Daten maakten zij het mogelijk een platform te bewerkstelligen waar ondernemers elkaar kunnen leren kennen om zo business te genereren. "Voor en met elkaar"; aldus Ruth Smits (eigenaresse) en Manja Wunderink (manager Sales & Events).

2B-Home Party & Business Centre is een veelzijdig bedrijf waar je niet meer omheen kunt. Er is van alles te doen. Van vergaderen tot (T)rouwen. Van trainingen en netwerken tot denksport in de vrije tijd. Iedere gast wordt op zijn of haar wenken bedient. De enthousiaste dames Ruth Smits en Manja Wunderink noemen Gastgerichtheid en Flexibiliteit als speerpunten van 2B-Home. Alle medewerkers zijn opgeleid volgens de normen en waarden van de 2B-Home Academy. Dit maakt het verschil! "Creëer de mooiste herinneringen bij 2B-Home", aldus de dames!

2B-Home Party & Business Centre is een feit en uiteraard hopen wij natuurlijk op een spetterende finale op 17 november aanstaande!