Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 30-09-2010

Politie houdt drie Bergenaren aan na vondst hennepkwekerij in woning

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft donderdagmorgen rond 07.30 uur drie Bergenaren aangehouden. Het gaat om een 19-jarige hoofdbewoner van een pand in de wijk Gageldonk en twee mannen van 20 en 25 jaar. Agenten kwamen aan de deur om een gesignaleerde aan te houden, maar die bleek niet aanwezig. Wel werd een kleine hennepkwekerij met ruim twintig hennepplanten aangetroffen. De 19-jarige Bergenaar nam de
verantwoordelijkheid voor de kwekerij.

Inbrekers slaan hun slag in drie woningen in Kruisland

KRUISLAND: De politie stelt een onderzoek naar drie woninginbraken in de Molenstraat in de nacht van woensdag op donderdag. Bij de inbraken werden onder andere geld, twee digitale camera's en een laptop buitgemaakt. De inbrekers kwamen binnen door een deur of raam te forceren. Forensisch rechercheurs hebben een sporenonderzoek gedaan bij de drie woningen. Eventuele getuigen worden opgeroepen zich te melden op 0900-8844.

Zeven auto's betrokken bij kettingbotsing A58

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft donderdagmorgen de handen vol gehad aan een kettingbotsing op de A58. Tegen 06.45 uur reden zes auto's achter op elkaar, nadat de voorste auto sterk afremde. Van de zeven bestuurders moest er één naar het ziekenhuis. De 25-jarige automobilist uit Koudekerke had last van nek en rug. Op een auto na moesten alle auto's worden weggesleept.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 30-09-2010 13:17 | © Regio Midden en West Brabant |