Gemeente Leeuwarderadeel


Edwin Ghattas prijswinnaar internetonderzoek jeugd

30-09-2010 10:19

Onder het motto: Je bent jong en je wilt ........? hebben de Stichting Welzijn Middelsee (SWM) en de gemeente Leeuwarderadeel onlangs een internetonderzoek gehouden naar de wensen van de jongeren in de gemeente.

Men wilde door dit onderzoek graag van de jongeren zelf horen wat zij nodig hebben, wat ze willen en wat zij verwachten van de gemeente en van het jongerenwerk.

Inmiddels is het onderzoek afgerond en zijn de resultaten bekend. Ruim 200 jongeren tussen 12 en 18 jaar hebben hun mening gegeven. Het aantal reacties kan als representatief beschouwd worden. Om zoveel mogelijk jongeren `aan het woord te krijgen' werd onder de deelnemers een Nintendo DS spelcomputers verloot . De gelukkige winnaar, Edwin Ghattas, kreeg de prijs dinsdag 28 september jl. uit handen van wethouder Meint de Haan. De uiteindelijke resultaten c.q. wensen zullen worden meegenomen bij de verdere invulling van het gemeentelijk jeugdbeleid.

Op de foto (vlnr) Peet Velthuizen (teamleider SWM ) wethouder Meint de Haan, prijswinnaar Edwin Ghattas, jongerenwerker Johan Adema, Marina Ghattas en Maria Reitsma (beleidsmedewerker jeugdzaken)
---