Burgers Zoo

Vier chimpansees naar Australië.

Op donderdag 30 september heeft Burgers' Zoo afscheid moeten nemen van vier vrouwelijke chimpansees. Na een voorbereiding van bijna vier jaar werd het eindelijk tijd voor de chimpanseevrouwtjes om op transport naar Australië te gaan.

Aangezien de chimpansees niet als gewone passagiers naar Australië kunnen reizen gaan ze in kisten, die voor hen op maat gemaakt zijn, mee met een cargovliegtuig. Een behoorlijke lange reis, die ze niet alleen maken. Twee medewerkers van Burgers' Zoo reizen met hen mee. Ze zorgen voor de overdracht aan hun Australische collega's en ook om de chimpanseedames zich op hun gemak te laten voelen. Het transport wordt tevens gefilmd namens de Big Chimp House in Australië en zal uiteindelijk te zien zijn in een documentaire.

De reden voor het transport is dat een Europese stamboekhouder van de chimpansees bij ons kwam met de vraag of wij het zagen zitten om vier van onze chimpanseevrouwtjes naar Nieuw-Zeeland te vervoeren. Er is uiteraard gekeken of alle dames genetisch totaal onverwant waren aan de Australische chimpansees en dat blijk zo te zijn.

Zakelijk

Burgers' Zoo heeft niet alleen voor de dagbezoeker veel te bieden, maar ook voor de zakengast.
> Safari Meeting Centre> Vergaderen> Ontbijt, lunch, diner> Receptie> Entertainment> naar zakelijk

Ontvang nu gratis digitale nieuwsbrief!

Met de digitale nieuwsbrief blijft u gratis op de hoogte van het laatste nieuws uit Burgers' Zoo. U kunt kiezen voor de maandelijkse nieuwsbrief, de zakelijke nieuwsbrief en/of breaking news. Meld u dus nu aan en volg Burgers' Zoo op de voet!
> aanmelden

What's cool?

Ontdek snel wat actueel is!
Extra voordelen abonnementhoudersLive radioverslagen bij de dierenCreatieve arrangementen voor dagbezoekersGratis digitale nieuwsbriefPrachtige zakelijke locaties> naar laatste nieuws o info@burgerszoo.nl Made in Arnhem The Green Key