Gemeente Leidschendam-Voorburg


* Nieuws 2010

Verordening Wet inburgering

30 september 2010 - Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij de ontwerpverordening betreffende de Wet inburgering voor inspraak ter inzage hebben gelegd.

Gelet op de artikelen 8, 19, vijfde lid, 19a, eerste lid , 23, derde lid, 24a, vijfde lid, 24f en 35 van de Wet inburgering en artikel 4.27, derde lid, van het Besluit inburgering legt de raad bij verordening regels vast over informatieverstrekking aan inburgeringsplichtigen, vaststellen van een inburgeringsvoorziening of taalkennisvoorziening, rechten en plichten van inburgeringsplichtigen en boetebedragen bij het niet nakomen van de verplichting. In de conceptverordening 'Verordening Wet Inburgering Leidschendam-Voorburg 2011' zijn deze bepalingen nader bepaald. De verordening zal de 'Verordening Wet Inburgering Leidschendam-Voorburg 2009' vervangen.

De inspraakperiode loopt van 30 september tot en met 30 oktober 2010. De voorstellen liggen ter inzage in het Servicecentrum.

Gedurende de inspraakperiode kunnen belangstellenden - inwoners en/of organisaties - schriftelijk suggesties en commentaren op de voorstellen indienen. De reacties dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, afdeling Sociale Zaken, Postbus 905, 2270 AX Voorburg.