Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Athlon Car Lease benoemt Thomas Edens tot Marketing manager

Almere, 30 september 2010 - Per 1 oktober 2010 treedt Thomas Edens (32) als Marketing manager in dienst bij Athlon Car Lease. Daarmee is hij verantwoordelijk voor de Marketing afdeling van 7 medewerkers en rapporteert hij aan Paul Harms, algemeen directeur Athlon Car Lease Nederland. Ook de positionering van het Duurzaam Mobiliteitsplan in Nederland en in Europa maakt deel uit van zijn functie. Thomas Edens heeft bij de Rabobank als sectormanager Automotive expertise op het gebied van mobiliteit opgebouwd. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de ondersteuning in kennis en expertise omtrent mobiliteit van de lokale Rabobanken. Edens heeft in april 2009 vanuit Rabobank Nederland de visie uitgebracht op de sector in het rapport 'Blik in de toekomst'. Sindsdien is Edens regelmatig als specialist in de pers met interviews en standpunten op het gebied van mobiliteit, duurzame mobiliteit, elektrisch en hybride rijden en hoe de toekomst van de autobranche er uit gaat zien. Edens: "Voor mij is het een logische stap om met mijn opgebouwde kennis op het gebied van marketing en mobiliteit, mijn carrière voort te zetten bij Athlon Car Lease. Voor zowel de Rabobank, De Lage Landen als Athlon Car Lease is het essentieel om synergie te behalen vanuit de verschillende groepsonderdelen. Daarbij ben ik van plan de meest actuele marketinginstrumenten in te zetten, waaronder Social Media. Als marktleider willen we immers in alle passende trends meegaan." Harms: "Wij zijn erg verheugd met de komst van Thomas Edens. Zijn brede ervaring en expertise op het gebied van (duurzame) mobiliteit die hij heeft opgedaan bij de Rabobank zijn versterkend voor onze organisatie. Temeer omdat Athlon Car Lease zich steeds meer gaat profileren als een mobiliteitsprovider." Meer informatie over het Duurzaam Mobiliteitsplan vindt u op de website van Athlon Car Lease.

Over Athlon Car Lease
Athlon Car Lease Nederland is met 126.000 auto's marktleider op het gebied van autoleasing. Het bedrijf heeft als doel de meest klantgerichte leasemaatschappij van Nederland te zijn en heeft kwaliteit, klanttevredenheid en regionale betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Uit haar product- en dienstenaanbod komt duidelijk naar voren dat Athlon Car Lease als toonaangevende leasemaatschappij haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. De missie van Athlon Car Lease is dan ook 'het verduurzamen van mobiliteit'. Athlon Car Lease ontwikkelde bijvoorbeeld het Duurzaam Mobiliteitsplan met daarin een aantal producten en diensten die het mogelijk maakt wagenparken te verduurzamen. Bovendien biedt de leasemaatschappij tijdsbesparende en efficiëntere alternatieven voor het autogebruik.

Naast leasing biedt Athlon Car Lease verhuur aan via de eigen verhuurvloot, Rental Services. Athlon Car Lease Nederland heeft ruim 500 medewerkers in Nederland en is onderdeel van De Lage Landen International, een 100% dochter van de Rabobank. Het hoofdkantoor van Athlon Car Lease is gevestigd in Almere. Daarnaast heeft zij kantoren in Heerenveen, Alkmaar, Nieuwegein, Berkel en Rodenrijs en Eindhoven. Internationaal is Athlon Car Lease actief met kantoren in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Polen, Portugal, Italië en Spanje. Buiten deze landen werkt Athlon Car Lease nauw samen met Fleet Synergy International.

Meer informatie vindt u op: www.athloncarlease.nl.

EINDE BERICHT

Noot voor redactie,