Geluidsschermen Erpe-Mere: E40 richting Gent maand vroeger open dan gepland

30/09/2010 11:01

Vlaamse Overheid

De werkzaamheden voor het plaatsen van geluidsschermen op de E40 richting Oostende te Erpe-Mere zijn een maand sneller klaar dan voorzien. Dankzij een knappe prestatie van de aannemer kan de snelweg richting Gent al op 01 oktober open voor het verkeer.

In de nacht van donderdag 30 september op 1 oktober zal de signalistatie weggenomen worden.

De werkzaamheden voor het plaatsen van geluidsschermen op de E40 richting Oostende te Erpe-Mere zijn een maand sneller klaar dan voorzien. Dankzij een knappe prestatie van de aannemer kan de snelweg richting Gent al op 01 oktober open voor het verkeer. In de nacht van donderdag 30 september op 1 oktober zal de signalistatie weggenomen worden.

Verkeerssituatie richting Oostende In de nacht van 30 september op 1 oktober wordt de signalistatie ter hoogte van de werf in Erpe-Mere weggenomen. Van 19:00 u tot 22:00 u zal het verkeer 2 rijstroken ter beschikking hebben. Vanaf 22:00 u tot 06:00 u zal het verkeer slechts 1 rijstrook ter beschikking hebben.

Snelheidsbeperking De veiligheid van de wegenarbeiders en de weggebruikers is een prioriteit. Daarom vraagt het Agentschap Wegen en Verkeer met aandrang aan de automobilisten om de snelheidsbeperking van 70 km/u te respecteren. De wegpolitie blijft snelheidscontroles uitvoeren.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel