KPN NV

KPN Nieuws

100.000 abonnementen voor Software Online van KPN

Datum

30 september 2010

Nummer

060

Groei in online diensten neemt een vlucht in 2010

Software Online van KPN sluit vandaag het 100.000ste online abonnement af en verwelkomt 'van Ginneke Bouw Service'. Daarmee laat het portfolio van online diensten binnen KPN een aanzienlijke groei zien. Het aantal Software Online abonnementen is in 3 jaar gegroeid van zo'n 5.000 abonnementen naar 100.000 abonnementen. Vooral in 2010 nam de groei enorm toe met ruim 36.000 abonnementen als resultaat tot vandaag.

Online oplossingen, veilig en voordelig

Software Online van KPN biedt ondernemers veilige, online oplossingen voor hun bedrijfsgegevens. De klant schaft geen software aan bij de computer, maar krijgt online toegang tot zakelijke applicaties en andere computerdiensten. Voor een vast bedrag per maand regelt hij al zijn computerzaken veilig en professioneel. Omdat er geen voorinvesteringen in soft- of hardware noodzakelijk zijn, brengt het ook nog eens een behoorlijke kostenbesparing met zich mee.

Gemak voor de ondernemer

De ondernemer ervaart het gemak van niet te hoeven investeren in de aanschaf van licenties, onderhoud en software-updates. Met Back-up Online is de ondernemer bijvoorbeeld nooit meer bestanden kwijt. KPN maakt automatisch een kopie van de bestanden via internet en slaat deze veilig op in de datacenters van KPN. Het Internet Veiligheidspakket biedt de computer of smartphone niet alleen antivirusbeveiliging, maar ook een firewall tegen hackers en bescherming tegen ongewenste

e-mail, spyware en wormen.

KPN als ICT-totaalleverancier
Software Online maakt deel uit van de strategie om dé ICT-totaalleverancier te zijn voor de zakelijke markt van KPN. Hiermee komt KPN tegemoet aan de behoefte van veel bedrijven om bij één leverancier terecht te kunnen voor zowel telecom- als IT-oplossingen.

Voor meer informatie: