Gemeente Grootegast


Opening Centrum voor Jeugd en Gezin Westerkwartier
In het Westerkwartier is door de gemeenten gezamenlijk het Centrum voor Jeugd en Gezin ontwikkeld. In elke Westerkwartier-gemeente is een inlooppunt. Hier kunnen inwoners terecht voor informatie en advies over opvoeden en opgroeien.

Inwoners kunnen niet alleen binnenlopen bij een inlooppunt, maar zij kunnen ook via e-mail of telefoon contact hebben met het Centrum voor Jeugd en Gezin. Op 30 september worden alle inlooppunten van het Centrum voor Jeugd en Gezin Westerkwartier feestelijk geopend.

Samenwerkingsverband
Het Centrum voor Jeugd en Gezin is een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Grootegast, Marum, Leek en Zuidhorn en een aantal kernpartners, namelijk de GGD, st. Noordermaat, Bureau Jeugdzorg en MEE. In de toekomst kunnen andere partijen hier ook bij aanhaken.

Opening
Op donderdag 30 september wordt in de ochtend het samenwerkingsconvenant door alle deelnemende partijen ondertekend. Vervolgens worden 's middags de vier inlooppunten van het Centrum voor Jeugd en Gezin feestelijk geopend.

Uitnodiging
U bent hierbij van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening van het Centrum voor Jeugd en Gezin in het Westerkwartier. Tussen 16.00 uur en 17.00 uur kunt u een kijkje nemen in één van de vier inlooppunten. De inlooppunten zullen bemand zijn door medewerkers van de GGD en Noordermaat.

* Centrum voor Jeugd en Gezin Grootegast, Het Hooge Heem (tijdelijke locatie) aan De Gast 4

* Centrum voor Jeugd en Gezin Leek, De Akkerswaert aan de Lindensteinlaan 44

* Centrum voor Jeugd en Gezin Marum, Groene Kruisgebouw aan de Langestraat 1

* Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidhorn, Zonnehuis Oostergast aan de Gemmastraat 12