PQR organiseert opnieuw IT-Galaxy


Het enige congres in Nederland voor kennisvergaring van Storage-, Virtualisatie- én Applicatie & Desktop Delivery-oplossingen

DE MEERN, 20100610 -- Wegens groot succes van de 1e editie IT-Galaxy vorig jaar, organiseert PQR IT-Galaxy 2010 op 30 september aanstaande in Maarssen. In één dag wordt u op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van het dynamisch datacenter, het gekozen thema van 2010.

Op IT-Galaxy 2010, dat PQR samen met haar partners organiseert, voert de inhoud de boventoon. Op verzoek zullen dit jaar nóg meer technisch inhoudelijke sessies gegeven worden. Het thema van dit jaar: De weg naar een dynamisch datacenter.

Begin dit jaar is PQR reeds samen met hoofdsponsor NetApp de campagne Dynamisch Datacenter gestart. Hiervoor werd de website www.dynamischdatacenter.com opgericht en werd de markt benaderd middels een telemarketingactie, ondersteund met diverse banners en advertenties.

Het dynamisch datacenter wordt vaak aangeduid als `de Cloud'. Om een dynamisch datacenter op te zetten, dient de basisinfrastructuur juist ingericht zijn. Kenmerk voor een dynamisch datacenter is dat alle workflows zoveel mogelijk geautomatiseerd zijn. Daarmee zijn kosten volledig inzichtelijk en is de ROI direct meetbaar. Het dynamische datacenter wordt daarmee van strategische waarde voor uw bedrijf, doordat het niet langer als kostenpost wordt gezien, maar echt ondersteunend aan de business.

Op dit congres worden zowel technische als strategische presentaties gegeven, waarbij het technisch niveau per sessie aangegeven wordt in de agenda. De sessies bestaan uit diverse presentaties, workshops en klantcases, waarbij hoofdsponsor NetApp een keynote, en goudsponsors Citrix, RES Software en VMware één van de parallelle sessies voor hun rekening nemen. PQR zal circa de helft van de presentaties verzorgen, merendeels door consultants uitgevoerd. Daarnaast worden er 1-op-1 gesprekken georganiseerd, is er een demo-ruimte en een informatiemarkt waar gelegenheid is tot netwerken met alle deelnemende partners, inclusief zilversponsors CommVault, HDS en Altimate en exposanten Vizioncore en Data Domain.

Het congres is gericht op eindgebruikers, van systeembeheerders tot en met CIO's en is inclusief een uitgebreide lunch gratis te bezoeken. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. storage, server- en desktopvirtualisatie, cloud computing, Windows 7, backup, security en managementtools. Het volledige programma van deze dag is na te lezen op de speciale website die via www.PQR.com/it-galaxy te benaderen is. De operationele uitvoering voor dit congres ligt in handen van Heliview Conferences & Training BV.


Over PQR
PQR is dé specialist voor professionele ICT-infrastructuren met focus op Server & Storage, Virtualisatie en Applicatiebeschikbaarheid.

Klanten van PQR zijn actief in alle sectoren van de samenleving, zowel profit als non-profit, en zijn te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij de ICT-voorziening van essentieel belang is voor de bedrijfsvoering.

PQR is HP GOLD Preferred Partner 2010, VMware Premier Partner en Gold Authorized Consultant Partner, Citrix Platinum Solution Advisor, Microsoft Gold Partner Advanced Infrastructures & Security, RES Platinum Partner, NetApp Platinum Partner, Cisco Premier Partner, CommVault CASP Value Added Reseller, HDS Platinum Partner, HP ProCurve Master Partner, Platespin Platinum Partner en Websense Platinum Partner.

PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers. In het boekjaar 2008/2009 is een omzet geboekt van € 84,6 miljoen en een nettowinst na belastingen van € 4,2 miljoen. www.PQR.com





Ingezonden persbericht