Puur Gezond: ruim 100 diëtisten- en gewichtsconsulentenpraktijken


IJSSELSTEIN, 20100930 -- Terug naar puur eten, als oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Op ruim 100 plaatsen in Nederland kan men nu terecht voor een Puur Gezond advies van een diëtist of gewichtsconsulent. Afvallen zonder pakjes en zakjes en light producten, maar met lekker en puur eten: Puur Gezond! De adressen van deze "puur gezonde" praktijken zijn te vinden op www.puurgezond.nu.

De website www.puurgezond.nu promoot bewust leven, écht eten en gezond genieten. Steeds meer diëtisten en gewichtsconsulenten staan achter deze volwaardige, natuurlijke en duurzame manier van eten. Carianne Weerens, diëtist in Culemborg: `Veel mensen die willen afvallen, gaan veel te mager eten. Dat werkt niet! Ik verwijs patiënten vaak naar de website van Puur Gezond en naar het boek "Puur Gezond! Slank in 8 stappen". Daarin staat duidelijk uitgelegd wat de basis van gezond eten is.' Ook diëtist Minke Siemensma uit Den Bosch staat achter Puur Gezond: `Vaak denken mensen dat ze een streng dieet moeten volgen en dat ze niets lekkers meer kunnen eten. Puur Gezonde voeding is echter vaak veel lekkerder dan kant-en-klare producten en voeding uit zakjes en pakjes. Bovendien is er juist wanneer iemand kiest voor een Gezonde Pure basis ruimte voor af en toe wat lekkers zoals een koekje of een lekker stuk chocolade. Om deze reden vind ik Puur Gezond eten geschikt voor mijn klanten.'
Dagelijks komen er nieuwe praktijken bij op de website www.puurgezond.nu.

De diëtisten en gewichtsconsulenten adviseren volgens de Puur Piramide. Op deze piramide staan veel pure onbewerkte producten, zoals groenten, fruit, noten, vlees, zuivel, vis en olie. De diëtisten en gewichtsconsulenten geven bovendien veel lekkere Puur Gezonde recepten die weinig tijd kosten. Want Puur Gezond eten past uitstekend in een modern leven!