Meetings.nl lanceert veilingsite voor het boeken van vergaderlocaties


APELDOORN, 20100930 -- Met de lancering van www.meetings.nl is zelf zoeken naar een vergaderlocatie niet meer nodig. Meetings.nl biedt een nieuwe manier voor het online boeken van vergaderlocaties. Een veilingsite zorgt ervoor dat de locatie de bezoeker vindt. Daarnaast garandeert de veilingwerking de laagste prijs.

Bij meetings.nl boeken bezoekers online een vergaderlocatie. Na het invullen van het soort meeting volgen passende biedingen van de aangesloten locaties, via een veilingsysteem. De locaties bieden op grond van de aanvraag hun prijs, de veilingwerking garandeert daarbij de laagste prijs. Meetings.nl biedt een grote diversiteit aan mogelijkheden: van trendy hotel tot eenvoudig zaaltje.

"Niet de hoeveelheid, maar de kwaliteit van de biedingen is belangrijk", aldus Joost van Wijk, directeur van meetings.nl. "Een aanvraag voor Tuitjenhorn betekent voor meetings.nl Tuitjenhorn en niet `en omstreken'. Ons gedetailleerde aanvraagformulier staat borg voor een bieding die echt matcht."

Kijk voor meer informatie op www.meetings.nl.