Gemeente Oisterwijk

Meld je aan voor de BROEM verkeersvaardigheidsopfriscursus!

BROEM Verkeersvaardigheidsopfriscursus

Veilig Verkeer Nederland, KBO Oisterwijk, KBO Moergestel de gemeente Oisterwijk organiseren een BROEM Verkeersvaardigheidsopfriscursus voor bewoners van de gemeente Oisterwijk van 50 jaar en ouder. Deze cursus biedt mensen de mogelijkheid hun kennis en vaardigheden te toetsen en bij te schaven.

Theorie

Op donderdag 30 september verzorgt een verkeersvoorlichter van VVN een theorieles. De voorlichter gaat in op nieuwe borden, nieuwe belijningen op de weg en de nieuwe verkeersregels. Ook kunt u tijdens dit onderdeel bij de verkeersvoorlichter terecht met vragen en verkeerssituaties waar u in uw eigen omgeving tegenaan loopt.

Praktijk

Op donderdag 8 oktober vindt vervolgens het praktijk gedeelte plaats. Deze dag maken de automobilisten een rit, in hun eigen auto, met een gecertificeerde rijinstructeur, kunnen zij hun ogen en oren laten testen en krijgen ze een korte herhaling van de theorie. Deelname aan de cursus heeft geen enkel gevolg voor uw rijbevoegdheid en het rijbewijs. Het is ook zeer zeker géén examen. Wilt u als ervaren automobilist ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels?

Kosten

Voor een eigen bijdrage van EUR 12,00 kunt u aan deze cursus deelnemen.

Informatie

Informatie en aanmelden kan bij VVN, telefoonnummer: 013-5110190