Gemeente Bernheze


Wordt u de gast van de raad?

Weet u dat het werk van de gemeenteraad helemaal niet saai is? En dat er aan de politiek ook spannende kanten zitten? Via de gemeenteraad kunt u rechtstreeks invloed uitoefenen op wat er in de gemeente gebeurt. De gemeenteraad wil u graag uitnodigen om eens kennis te maken met het werk van de raad.

Ook dit jaar organiseren wij `Gast van de raad' en wel op donderdag 30 september 2010. Wilt u dat een keer meemaken, dan kunt u zich hiervoor opgeven. Tijdens een avondvullend programma geven wij informatie over het raadswerk, woont u een gemeenteraadsvergadering bij en is er volop gelegenheid om in gesprek te gaan met de gemeenteraadsleden.

Programma
Om 17.30 uur wordt u in het gemeentehuis in Heesch ontvangen door drie raadsleden en een medewerker van de griffie. Zij vertellen u het een en ander over het werk van de raad en van de raadsleden. U krijgt een toelichting op het verloop van de raadsvergaderingen en u hoort meer over de onderwerpen die er deze avond op de agenda staan. De agenda voor de vergadering ontvangt u ruim van tevoren. Na een korte rondleiding in het gemeentehuis eet u samen een hapje met de aanwezige raadsleden. U krijgt dan de gelegenheid om informeel contact te leggen met de gemeenteraadsleden. Voordat de vergadering begint wordt u voorgesteld aan de burgemeester en alle andere raadsle-den.
Vanaf 19.30 uur kunt u de raadsvergadering vanaf de publieke tribune bijwonen. In de pauze en na afloop van de vergadering heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en met de raadsleden van alle politieke partijen te praten.
Kortom, u wordt als een echte VIP onthaald!

Wilt u als `Gast van de raad' een kijkje achter de schermen nemen? Meldt u dan snel aan bij de griffie, want vol is vol. U kunt zich tot
17 september 2010 telefonisch aanmelden bij de griffie van de gemeente Bernheze, telefoon (0412) 45 88 88.
Aanmelden via de e-mail is ook mogelijk via griffie@bernheze.org. Vermeld dan uw naam, adres en telefoonnummer.

Vanzelfsprekend bent u ook altijd welkom om tijdens de raadsvergaderingen op de publieke tribune plaats te nemen. Hiervoor heeft u geen uitnodiging nodig!

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,

5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,


5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35

undefined

Digitale nota

Brabants groen je eigen energiecoach