Ingezonden persbericht


Utrecht, 27 september 2010

Eigen taart is goud waard
60 recepten voor taartjes

Eigen taart is goud waard
Auteurs: Janneke Dröge & Femque van Geffen
Gebonden met leeslint, 144 pagina's
ISBN 978 90 215 4829 6
Prijs: ¤ 22,50

Verschijningsdatum:
30 september 2010

HEMA-tompouces op je supervrolijke gebaksbordjes van Blond Amsterdam? Tuurlijk kan dat! Maar nog leuker én lekkerder is het om er bijpassende 'Blonde' taartjes op te serveren. Helemaal zelfgemaakt met hulp van Eigen taart is goud waard: het kleurrijkste en meest complete taartjesboek ever. Hebben!

Alleen de uitvoering is al zó de moeite waard. De grappige, wereldberoemde 'blonde' tekeningen met veel meisjeskleuren, kantjes en stippen toveren zeker weten een glimlach op je gezicht. En dan de inhoud: in één woord heeeerlijk. Een heel jaar lang kun jij minstens één keer per week een feestje bouwen in je eigen keuken. De blonde Blond-dames presenteren meer dan 60 originele recepten voor frisse taarten, zoete koekjes, hartige quiches en nog veel meer. Knappe vrouw die hieruit kan kiezen, want alles ziet er even appetijtelijk uit op de smakelijke receptfoto's.

Het nieuwste cadeauboek - voor jezelf kopen mag ook - van Blond Amsterdam is een soort verzoeknummer. Want taart staat onbetwist boven aan het favorietenlijstje van de duizenden, vooral vrouwelijke, fans. En bij Janneke Dröge en Femque van Geffen eigenlijk ook... Grandioos voor alle grote en kleine meiden en onthoud goed: je hoeft niet blond te zijn om Blond te lezen!

Dutch Dishes
Auteurs: Janneke van Dröge & Femque van Geffen
Gebonden met leeslint, 144 pagina's
ISBN 978 90 215 4830 2
Prijs: ¤ 22,50

Verschijningsdatum:
30 september 2010

Ren je toch naar de winkel voor Eigen taart is goud waard, check dan meteen een andere nieuwe Blond-titel. Dutch dishes, de Engelse versie van het razend populaire oer-Hollandse kookboek Hollandse happen, is uit. Gegarandeerd het leukste cadeau voor al je buitenlandse vrienden en nu al dé nieuwste hit in souvenirland. Gouwe ouwe Hollandse klassiekers - zoals gehaktballen, erwtensoep en stamppot - verzameld in één receptenboek en lekker 'Blond' opgehipt. Uiteraard mét authentieke Delfts Blonde illustraties.

Janneke Dröge & Femke van Geffen vormen samen het succesvolle Blond Amsterdam. Inmiddels hebben ze onder andere boeken, servies, een badlijn, een beddengoedlijn, bling bling en wenskaarten. Alles in hun eigen, heel herkenbare hedendaagse stijl: grappig, kleurrijk, vrolijk en een beetje naïef.