Marvin mogelijke winnaar Accenture Innovation Award 2010


BREDA, 20100930 -- Uit ruim 325 inzendingen is Marvin genomineerd voor de Accenture Innovation Award 2010 in de categorie `green concept'. Deze Award is door Accenture in het leven geroepen om bedrijven te huldigen die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie, hen bij elkaar te brengen ter verdere stimulatie en om innovatie in Nederland in kaart te brengen. Een vakjury die de concepten beoordeelt op innovativiteit, succes en potentie, maakt op 2 november 2010 de winnaars bekend in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

Over Marvin
Marvin is de nieuwe energiemonitor en klokthermostaat die helpt energiekosten te besparen. Op een duidelijke en eenvoudige wijze laat Marvin de integrale energiestromen in een woning zien. Leidraad bij Marvin is steeds eenvoud in bediening en presentatie. Marvin is ontwikkeld voor die groep mensen die de waarde van simpele bediening boven overdaad aan functionaliteit stelt. En waarde hecht aan comfort, gemak en welzijn in huis. Marvin kan eenvoudig geïnstalleerd worden in bestaande bouw of nieuwbouw.

Marvin staat voor energie, comfort en veiligheid. Met 1 druk op de knop kan het huis in `slaap' stand worden gezet, elektrische apparaten en verlichting kunnen uitgeschakeld worden, temperatuur per ruimte wordt geregeld etc. Marvin is gekoppeld aan het internet en geeft daarom continu up-to-date informatie als buienradar, weerbericht en mailbox status.

Marvin is gebaseerd op een domotica systeem en biedt daardoor verschillende veiligheidsfuncties als huisalarm, intercom, camera's etc. Marvin is het eerste product wat integraal naar energiestromen kijkt, welke eenvoudig in iedere bestaande woning is te installeren en geen grote aanpassingen vergt. Dat zijn ook de redenen waarom Marvin een van de grote kanshebbers is.

Over Accenture
Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezig houdt met management consulting, technology services en outsourcing. We hebben meer dan 190,000 mensen in dienst die klanten bedienen in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance organisaties en overheden te worden. Dit doen we door een combinatie van bewezen ervaring en uitgebreide vaardigheden in alle industrieën en bedrijfsfuncties. Daarnaast doen we diepgaand onderzoek onder de meest succesvolle bedrijven in de wereld. De mondiale omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2009, bedroeg 21.58 miljard Amerikaanse dollar. Kijk voor meer informatie op www.accenture.nl

KiesGroenLicht