Gemeente Harenkarspel


Cursus Opvoeden en zo in Warmenhuizen

Kinderen opvoeden is leuk. Maar soms ook moeilijk. Een groepscursus kan helpen om samen met andere ouders oplossingen te vinden voor lastige situaties en vragen. De Cursus Opvoeden & Z start in september in Warmenhuizen. De Cursus van 6 bijeenkomsten is gericht op ouders/verzorgers van kinderen in de basisschoolleeftijd (3 12 jaar).

De oudercursus Opvoeden & Z is een praktische cursus gericht op alledaagse opvoedsituaties. Ouders leren een aantal vaardigheden welke kunnen helpen om het opvoeden gemakkelijker te maken. De vaardigheden zijn gericht op een plezierig contact tussen ouder en kind. Je leert hoe je goed gedrag van kinderen kunt stimuleren en hoe ongewenst gedrag het best gecorrigeerd kan worden.

Datum, tijdstip en locatie
Warmenhuizen: Woensdagavond 20.00-22.00 uur
30 september, 7, 14, 21 oktober, 4, 11 november 2010 Locatie: Centrum voor Jeugd en Gezin Warmenhuizen Remmerdel 7, Warmenhuizen

Aanmelden en meer informatie
Ouders en verzorgers kunnen zich voor deze cursus aanmelden via hun jeugdverpleegkundige, via de GGD Hollands Noorden sector Jeugdgezondheidszorg, telefoonnummer: (088) 01 00 555 of via de website van de GGD Hollands Noorden: www.ggdhollandsnoorden.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus. Naast deze cursus worden er ook andere cursussen gegeven, voor meer informatie kunt u terecht op www.ggdhollandsnoorden.nl en www.positiefopvoeden.nl.



Gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600