Ingezonden persbericht


Utrecht, 21 september 2010

Ontdek
Reizen Die Je Leven Veranderen

Ontdek, Reizen Die Je Leven Veranderen
Auteur: Columbus Magazine
Gebonden, 256 pagina's
ISBN: 9789021548821
¤19,95

Verschijningsdatum:
30 september 2010

Bij Uitgeverij Columbus in samenwerking met Kosmos Uitgevers verschijnt:

Ontdek, Reizen Die Je Leven Veranderen

Wat doe je als je de afgelopen jaren op de meest bijzondere bestemmingen ter wereld bent geweest? Dan deel je dat met anderen door middel van een prachtig boek vol interessante reisverhalen en de mooiste fotoreportages. De oprichters van het reismagazine Columbus vieren op deze manier hun vijfjarig jubileum.

Het boek 'Ontdek Reizen Die Je Leven Veranderen' is een uitzonderlijk hardcover boek voor de prijs van een paperback (¤19,95). Het beschrijft de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld, zowel ver weg als dichtbij, oftewel reizen die je leven veranderen! Het boek is de ultieme inspiratiebron wanneer je op zoek bent naar plekken die nog niet drukbezocht zijn door toeristen. Bestemmingen als de Filipijnen, Ecuador, Libië, Malediven, Mali, Oman, Vietnam, Venezuela, Zuid-Afrika, Italië/Calabrië, Frans-Polynesië, Kenia en Egypte worden prachtig gevisualiseerd door unieke foto's. Leuk om cadeau te geven, of om zelf te houden natuurlijk.

Columbus Magazine
Columbus is een zelfstandig en volledig onafhankelijk reismagazine dat in 2005 is opgericht door de twee gepassioneerde reizigers Louise ten Have en Matthijs de Groot. Het 164 pagina's dikke magazine verschijnt 6x per jaar en bevat schitterende fotografie, diepgaande verhalen en uitgebreide reisinformatie. Elke reportage in Columbus wordt gemaakt door een Columbus-team dat speciaal voor dit doel naar de bestemming is gestuurd. Columbus legt hierbij de nadruk op duurzame locaties, activiteiten en accommodaties. Het boek 'Ontdek Reizen Die Je Leven Veranderen' is verkrijgbaar via iedere boekhandel in Nederland. Daarnaast is het boek ook rechtstreeks te bestellen in de Columbus webshop.