Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
DE AVONDPLOEG NIEUWE MARKTLEIDER ONDER JONGEREN

Hilversum, 30 september 2010 - Daniël Lippens en Ivo van Breukelen zijn voor het grote publiek nog vrij onbekend, maar dit geldt zeker niet voor jongeren. De Avondploeg, het populaire programma op SLAM!FM dat maandag t/m donderdag van 19.00 tot 00.00 uur wordt uitgezonden, is met 18,8% marktaandeel veruit marktleider onder jongeren (13-19 jaar). Zij hebben hiermee het stokje overgenomen van Radio 538, die jaren deze plek bezette.

Radiostation
Marktaandeel
SLAM!FM
18,8%
Radio 538
17,3%
Q-Music
10,1%
3FM
9,9%

Dat het programma bij jongeren leeft blijkt al uit de vele reacties, mailtjes en aanzoeken die de mannen dagelijks ontvangen. Het is wel heel erg goed dat al na 5 maanden uitzenden De Avondploeg het meest populaire radioavondprogramma onder jongeren is geworden!

SLAM!FM dj's Daniël Lippens en Ivo van Breukelen: "Vette shit!!"

Jacqueline Bierhorst, Algemeen Directeur SLAM!FM: "En zo is het! ...Enthousiasme, hard werken en talent is een combinatie die beloond wordt! Daniel Lippens (21) en Ivo van Breukelen (21) zijn in april begonnen aan hun gezamenlijke show. Ontwapenend eerlijk, lekker brutaal maar ook met respect en vooral met heel erg veel lol staan ze midden in het leven van jong Nederland.“

Noot voor de redactie,