Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 30-09-2010

FRITS SISSING PRESENTEERT MUSICAL FACTS

Frits Sissing presenteert vanaf vandaag het nieuwe programma Musical Facts op musical.avro.nl. Hierin wordt aandacht besteed aan alles op gebied van musicals, zoals premières, evenementen en repetities. Daarnaast ook aandacht voor nieuwtjes en bijzondere interviews. "Met de start van het online programma Musical Facts zijn we als AVRO nu op drie media met musical aanwezig. Op zoek naar... op tv, Musical Moods op radio en nu dus Musical Facts op internet. Leuk dat we in Musical Facts de wereld achter de musical meer kunnen laten zien en elke twee weken een nieuwe aflevering! Ik hoop dat iedereen met net zo veel plezier gaat kijken, als wij het met het team maken." Aldus Frits Sissing.

Daarnaast besteedt Musical Facts ook aandacht aan '50 jaar musical in Nederland'. De AVRO is bovendien bezig om een musicalencyclopedie aan te leggen, deze zal een rijk overzicht bieden aan beschrijvingen van musicals, artiesten, creatives en theaters in Nederland. Vandaag einde dag gaat de eerste versie online. Hierin staat een deel van de afgelopen musicaljaren beschreven en dit zal de komende periode aangevuld worden.

Musical Facts wordt vanaf vandaag uitgezonden op musical.avro.nl. Daarnaast wordt het programma ook naar de abonnees van de musicalMail verstuurd.

Musical Facts vanaf 30 september (einde dag) op musical.avro.nl