Ingezonden persbericht


Ter nagedachtenis vanavond om 21.40 uur
COMEDY CENTRAL PRESENTS: GREG GIRALDO

Comedy Central betreurt het verlies van de prominente komediant Greg Giraldo. Greg is woensdag op 44-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een overdosis voorgeschreven medicijnen. Hij was een Comedy Central gangmaker: altijd beschikbaar, altijd in voor een lolletje en bovendien áltijd verschrikkelijk grappig. Ter nagedachtenis aan deze bijzondere comedian zendt Comedy Central vanavond de show Comedy Central Presents: Greg Giraldo om 21.40 uur uit. Morgenavond zullen we zijn laatste tv optreden, The Roast of David Hasselhoff, om 22.20 uur uitzenden.

Greg begon zijn carrière als advocaat, met een bul van Columbia University en Harvard Law School, maar zijn hart lag bij comedy. Zijn stand-up shows waren intelligent doch toegankelijk en onwaarschijnlijk eerlijk. Als doorgewinterde comedy veteraan kon Greg een zaal ongeïnteresseerde jongeren binnen een mum van tijd laten schateren. Politiek, zijn persoonlijke leven en popcultuur waren altijd de belangrijkste onderwerpen in zijn snelle optredens.

Naast zijn vele Comedy Central specials, tours, albums en rollen in shows als Root of All Evil, Friday Night Stand-Up en Tough Crowd, werkte Greg mee en schitterde hij in sitcom pilots voor NBC en CBS, maar was hij ook te zien in de door hem zelf ontwikkelde ABC sitcom Common Law. Het meest recent was hij te zien in NBC's Last Comic Standing en Comedy Central's The Roast of David Hasselhoff.

Comedy Central Presents; Greg Giraldo vanavond te zien om 21.40 uur en The Roast of David Hasselhoff morgenavond om 22.20 uur.

Jody Verver | Press & Communications Comedy Central tt Neveritaweg 6 | 1033 WC Amsterdam | The Netherlands

T : +31(0)20 - 4937164

M: +31(0)6 - 41902734
E: jody.verver@mtvne.com
W: www.mtvnetworks.nl
www.twitter.com/javerver