Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

3 OKTOBER: LAZY SUNDAY AFTERNOON IN CARLTON SQUARE

BASTIAAN RAGAS TREEDT OP BIJ CARLTON SQUARE

Den Haag, augustus 2010 -In het kader van het 25 jarig bestaan van de Carlton Hotel Collection is Carlton Square in Haarlem op zondag 3 oktober de locatie voor een swingende Lazy Sunday Afternoon. Zowel gasten van Carlton Square als de inwoners van Haarlem en omgeving kunnen genieten van dit intieme muziekevenement. Met Bastiaan Ragas, de van huis uit Haarlemmer in de hoofdrol. Listen!

Geen stilte
Frank Sinatra, Nat King Cole en recenter Michael Bublé: het zijn grote namen als het gaat om crooning, zingen met een diepe, krachtige stem. Crooning is aan een come back begonnen en dat is Cartlon Square niet ontgaan. Zanger en theaterster Bastiaan Ragas volgt de internationale sterren in hun voetsporen tijdens de Lazy Sunday Afternoon in Carlton Square. Hij zorgt met zijn zachte, diepe stem voor een intieme sfeer en de theaterman in hem staat garant voor veel interactie met het publiek. Ragas wordt begeleid door een professionele band van topmuzikanten, die er samen met hem voor zorgt dat er geen stilte valt. Tussen de sets door pakken muzikale gasten Lodewijk van Gorp en Linda Smeets de saxofoon voor een swingend intermezzo. Speciaal georganiseerd voor Haarlemmers vormt Lazy Sunday Afternoon een heerlijke invulling voor de zondagmiddag. Intiem en informeel. Gezellig en gemoedelijk. Swingend en sfeervol.

Geen onderbreking
En dan: champagne! Tijdens de optredens verrast Carlton Square de gasten met een smaakvol walking dinner begeleid door bubbels en uitstekende wijnen. De vier gangen vol heerlijke gerechtjes lenen zich uitstekend om staand gegeten te worden, zodat het genieten van de optredens geen moment onderbroken hoeft te worden. Families met kinderen zijn overigens ook van harte welkom, voor de kleintjes is speciaal entertainment verzorgd in één van de andere zalen van Carlton Square. De Lazy Sunday Afternoon duurt van 15.30 tot 19.00 uur, maar wie na die tijd door wil blijven genieten is van harte welkom om in Carlton Square te overnachten. Er is een speciale arrangementsprijs van E 79,50 per persoon, kaarten voor het muziekspektakel zijn verkrijgbaar voor E 35,00 per persoon. Zie ook www.carlton.nl/square of bel 023 531 90 91.

Geen klok
"Timing is belangrijk als het om zingen gaat. Maar niet als het gaat om genieten. Op de Lazy Sunday Afternoon houden we de klok niet in de gaten, we gaan gewoon lekker swingen. Ik verwacht dat het publiek aan het begin van het programma zit, na niet al te lange tijd gaat staan en ik hoop dat de avond eindigt met een volle dansvloer. Dankzij de opzet van het diner wordt de muziek geen moment onderbroken, dus tafels aan de kant en dansen maar! Waar het deze zondag om gaat is de ontspannen en intieme sfeer, een heerlijke basis om samen te genieten met je beste vrienden of met de hele familie. Laat je gaan en geef al je zintuigen de kost. Het belooft een mooie middag én avond te worden, want wat mij betreft gaan we door tot negen uur!" aldus een enthousiaste Bastiaan Ragas.

Carlton 25 years celebrating the senses
Carlton Hotel Collection werd in 1985 opgericht als onderdeel van het Engelse Hotel Management International Ltd; eigenaar en oprichter is Peter N. Salussolia. Na 25 jaar bestaat de hotelgroep uit tien viersterrenhotels, waarvan zeven in Nederland, twee in Groot-Brittannië en één in België. Elk hotel wordt geëxploiteerd door een gedreven team onder leiding van de General Manager die het hotel beheert als ondernemer. De hotelgroep onderscheidt zich daardoor niet alleen vanwege de grote diversiteit aan hotels, maar ook door een persoonlijke, warme en gastvrije sfeer. Carlton Hotel Collection streeft naar het verder versterken van haar positie in de hotelbranche door voortdurend te investeren in de kwaliteit en innovatie van huidige en toekomstige hotels. In 2010 zal Carlton op diverse locaties festiviteiten organiseren die aansluiten bij de warmte en gastvrijheid die de hotels uitstralen. Kookdemonstraties, proeverijen, een wine & food fair, jazzmiddagen in huiskamersetting en een daverende beachparty... Voor meer informatie zie www.carlton.nl.