Gemeente Heerenveen

Floyd Project 'Live in Concert' in Heerenveen


3 okt: Pink Floyd Project 'Live in Concert' in Heerenveen

De 'Best European Pink Floyd Show' live op het Burgemeester Kuperusplein in Heerenveen

Niet alleen Pink Floyd zorgde overal voor grote opkomsten, ook deze professionele tributeband krijgt de zalen moeiteloos vol. Pink Floyd Project, gestart in 2006, heeft bijna al haar concerten uitverkocht en behoort ondertussen tot een van de beste Pink Floyd tributebands van Europa! Uniek aan deze show is de combinatie van muziek, een adembenemende licht- en lasershow, digitale videokunst en quadrafonisch geluid. Ouderen in het publiek zullen de herinnering aan concerten van Pink Floyd herbeleven.

De jongere generatie maakt kennis met de prachtige en unieke muziek van één van de meest originele en innovatieve bands uit de geschiedenis van de popmuziek!

Zondag 3 oktober 2010. Aanvang: volgt.

Tickets zijn verkrijgbaar bij alle filialen van Primera, Free Recordshop of Music Store in Nederland en bij de volgende horecabedrijven in Heerenveen:

Café de Swetser, Café Blauwe Kater, De Bieb, Café Bak, Eetcafé de Buurman, PePe & CoCo, Café Oase, Café het Skoffeltsje, Café 't Kannet, Café it Houtsje, El Pacho, Snooker en Poolcentrum en Paolo.

Ook kunt u online tickets bestellen via www.pinkfloydproject.nl.