Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT DINSDAG 7 september 2010

Selectie MX of European Nations bekend
Nederland verdedigt op 3 oktober titel in Markelo

De definitieve selectie voor de MX of European Nations, op 2 en 3 oktober in Markelo, is bekend. KNMV-bondscoach Leon Giesbers heeft de volgende rijders geselecteerd:

MX1: Marc de Reuver
MX2: Glenn Coldenhoff
MX Open: Ceriel Klein Kromhof

Herjan Brakke gaat mee als reserverijder.

Nederland won vorig jaar de MX of European Nations in Oekraïne, met een team bestaande uit Herjan Brakke, Mike Kras en Jeffrey Herlings, die op dit moment geblesseerd is. Op het bekende circuit 'De Herikerberg' in Markelo zal Oranje de titel voor het thuispubliek proberen te prolongeren. Als titelverdedigers rijden Marc De Reuver (Lommel, België), Glenn Coldenhoff (Heesch) en Ceriel Klein Kromhof (Daarlerveen) met nummers 1 tot en met 3.

De MX of European Nations is een van de grootste internationale motocrossevenementen, met deelname van minimaal twintig landen.


---

Over de KNMV
De KNMV, opgericht in 1904, is met bijna 50.000 leden en 280 aangesloten clubs, de grootste belangenbehartiger van motorrijdend Nederland. Als overkoepelende motorbond is de KNMV gericht op: sport, opleidingen, recreatief motorrijden, verkeer en verzekeringen. Kijk voor meer informatie op www.knmv.nl.



Ingezonden persbericht