Ingezonden persbericht


Kunstmanifestatie kunstenaars Reeshof

Expositie, demonstraties en workshops in Obs Bibit op 3 oktober

Op zondag 3 oktober organiseren de kunstenaars van Open Ateliers Reeshof een kunstmanifestatie in Obs Bibit. U kunt hier genieten van de expositie van hun kunstwerken, maar ook van workshops en demonstraties. Voor de kinderen is er een verrassende speurtocht met prijzen voor iedereen (van 11.00 tot 13.00 uur).

Jaarlijks organiseren Reeshofkunstenaars een ateliersroute, waarbij iedereen vrijblijvend een kijkje kan nemen in hun ateliers. Afgelopen jaar bestonden ze 12,5 jaar en met succes . Om dit jaar nog eens extra uit te pakken hebben ze gekozen voor een manifestatie op een centrale plek met allerlei activiteiten voor iedereen. U bent van harte welkom.

Open Ateliers Reeshof is een initiatief van zo'n 20 kunstenaars, om kunst onder de mensen te brengen. Iedereen die geniet van kunst is welkom, maar ook mensen die gewoon nieuwsgierig zijn of die iets unieks zoeken om hun interieur een speciaal, persoonlijk tintje te geven. Keuze genoeg want allerlei kunstvormen zijn vertegenwoordigd. De kunstwerken variëren van schilderijen, tot kunstlampen, textiele werkvormen en fotografie tot aan drie dimensionale objecten.

Bij de manifestatie is het mogelijk om kaarten te kopen van werken van de kunstenaars. De opbrengst voor is voor een goed doel: het schoolproject van O.B.S. Bibit in Afrika.

De manifestatie is mogelijk gemaakt mede dankzij onze trouwe sponsoren (zie poster).

U bent van harte welkom op 3 oktober van 11.00 tot 17.00 uur,bij

Obs Bibit

Millingenstraat 8

5045 JA Tilburg

Voor meer informatie kunt u ook surfen naar www.openateliersreeshof.nl .


---- --