Gemeente Harenkarspel


Brommer en scootermeeting

Zondagmiddag 3 oktober wordt er op de gemeentewerf van Wieringerwerf weer een brommer en scootermeeting georganiseerd. Dit is het evenement voor jongeren uit de omgeving die erg gesteld zijn op hun brommer of scooter.

Maar ook als je er geen in je bezit hebt, kan je langs komen, want er is genoeg te doen. Op deze meeting staat een stand van Scooter-power. Zij zijn het bedrijf wat op de hoogte is van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van brommers en scooters. Je kan bij hen terecht voor het kopen of bestellen van onderdelen voor onder andere de perfecte (fine) tuning. Ook is er een testbank waarmee je je scooter kan doormeten en er een diagnose kan worden vast gesteld. Hiermee heb je de informatie in handen die jij nodig hebt om jouw scooter/brommer goed af te stellen. Bovendien is er is een stuntteam aanwezig om je te laten zien wat je allemaal kan en vooral niet moet doen met jouw scooter. Verder verzorgt een live DJ de muziek en mocht je trek hebben gekregen, dan kan je deze stillen bij de snackkraam.

Alles is aanwezig om er een geslaagde dag van te maken. Nu jij nog Dus noteer de volgende datum in je agenda: zondag 3 oktober tussen 13.00 en 16.00 uur, de brommer en scootermeeting op de gemeentewerf te Wieringerwerf, Medembllikkerweg 2.


Gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600