Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 11.15 uur

Utrecht, 03-10-2010

Baldadig duo aangehouden

DOORN- Op zaterdag werden twee jongens aangehouden voor baldadigheid. Omstreeks 23.00 uur kreeg de politie de melding dat spiegels van autos werden afgetrapt op de Evertsenstraat. Agenten troffen in de omgeving twee 16-jarige jongens uit Doorn aan. In de omgeving werden verschillende autos aangetroffen met ingeklapte spiegels. Deze spiegels waren niet vernield. De jongens werden meegenomen naar het politiebureau en zij zullen via bureau HALT een alternatieve straf moeten ondergaan.

Geslagen

VEENENDAAL- Op zaterdagmiddag werd een man aangehouden omdat hij iemand geslagen had. Omstreeks 17.15 uur kreeg de politie de melding dat een 19-jarige man uit Veenendaal was geslagen door een 42-jarige automobilist uit Veenendaal. De 19-jarige man had klappen gekregen op de Industrielaan en de 42-jarige man was vervolgens hard weggereden. Na onderzoek kon hij in de omgeving worden aangehouden. De 19-jarige man raakte licht gewond en deed aangifte van mishandeling. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Vernielers aangehouden

WIJK BIJ DUURSTEDE- Op zondagochtend werden twee mannen aangehouden nadat ze een bushokje hadden vernield. Omstreeks 05.00 uur hoorde en zag een getuige dat twee mannen op een bromfiets bij een bushokje stopten aan de Van Lynden van Sandenburgweg en vervolgens stenen gooiden richting dit bushokje. De politie werd gewaarschuwd en de twee mannen van 22 jaar uit Wijk bij Duurstede werden direct aangehouden en ingesloten voor verhoor.