Ingezonden persbericht


persbericht

MasterMixer Ben Liebrand nu ook te horen bij Arke Fly

Calgary, 3 oktober 2010 | MasterMixer Ben Liebrand is vanaf vandaag met zijn 'In The Mix' te horen op alle vluchten van Arke Fly. Naast deze lucthtvaartmaatschappij is de 'In The Mix' van DJ Ben Liebrand ook te horen op alle vluchten van KLM.

Vanaf nu kunnen reizigers van Arke Fly aan boord genieten van 'In The Mix' van MasterMixer Ben Liebrand. Op meer dan 50 Europese en verre bestemmingen in de wereld kan nu ook gekozen worden voor 'In The Mix' van de MasterMixer. Liebrands 'In The Mix' is al vele jaren een begrip, sinds het begin van Radio Veronica is deze ultieme mix te horen. Nog steeds genieten luisteraars en bezoekers van feesten waar Ben te horen is van zijn mixkunsten. Ben Liebrand, wereldwijd bekend van remixen voor artiesten als Phil Collins, Sting, Salt & Pepa, Alexander O'Neal, Genesis en Grace Jones, is erg verheugt, dat na de KLM nu ook Arke Fly heeft gekozen om zijn muziek aan boord uit te zenden.

BEN LIEBRAND
Ben Liebrand is sinds de jaren '70 dj. Door zijn legendarische 'Grandmix' en het radioprogramma 'In The Mix' voor radiozenders als Radio 538, Radio Veronica en SLAM!FM en zijn werk als dj in binnen- en buitenland is hij ook de inspiratiebron geweest voor dj's als Armin van Buuren, Olav Basoski, DJ Tiësto en Ferry Corsten. Sinds een half jaar woont Liebrand met zijn gezin in Canada. Daar vandaan maakt hij nog wekelijks zijn programma's 'In The Mix' en de 'Minimix' die elke zaterdagavond bij Radio Veronica worden uitgezonden, Daarnaast vliegt Ben regelmatig naar Nederland om in de clubs en bij besloten feesten met zijn draaikunsten het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.

Noot voor de redactie |