Politie Zeeland


---

1751-2010 Man slaat man voor neus agenten, Domburg
Een 27-jarige man uit de gemeente Veere is in de nacht van zaterdag op zondag meegenomen naar het bureau toen hij in het zicht van agenten een andere man in zijn gezicht sloeg.
Agenten surveilleerden in de Stationsstraat in Domburg toen verschillende jongeren op hen af kwamen lopen. De jongeren beweerden allemaal mishandeld te zijn maar wezen elkaar aan als daders.

In het gesprek dat ontstond, liep de 27-jarige man op een andere man af en sloeg hem in het gezicht. De geslagen man rende hierop weg. De 27-jarige man werd meegenomen naar het bureau.

1752-2010 Man aangehouden na misbruik politienummers, Goes
Een 40-jarige man uit Goes is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden nadat hij meerdere malen 112 en het algemene politienummer 0900-8844 onnodig belde.
De man wilde aangifte doen van diefstal van een fiets. Hem werd verteld dat hij via internet of tijdens de openingsuren bij een politiebureau aangifte kon doen. De man bleef echter 112 en 0900-8844 bellen voor zijn melding.

Ook sprak hij agenten aan op de Grote Markt in Goes. Zij verzochten hem nogmaals het alarmnummer niet meer te bellen. De man weigerde hier echter aan te voldoen.

Agenten besloten daarop de man aan te houden. Hij is overgebracht naar Torentijd.


1753-2010 Moeder en zoon aangereden, Middelburg
Zaterdagochtend omstreeks 11.00 uur werden een moeder en haar zoon door een auto aangereden toen zij de weg overstaken. Haar andere zoon werd niet geraakt.
Een 78-jarige automobiliste uit Breda reed bij de stoplichten vanaf de Schroeweg de Kanaalweg op. Op dat moment staken de 29-jarige moeder en haar twee zoons van 10 en 7 de weg over. De moeder en haar oudste zoon werden geraakt door de auto. Zij hadden pijn aan hun benen en werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zowel de automobiliste als de voetgangers zeggen dat hun stoplicht op groen stond.