Politie Brabant-Noord

Horeca

Regio, 03-10-2010

's-Hertogenbosch - Op de Parade zijn zondagochtend om even voor 01.30 uur een 23-jarige man uit Boxtel en een 46-jarige Bosschenaar aangehouden. De mannen deelden elkaar flinke klappen uit op het terras van een café. Beide mannen zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Uden - Een 27-jarige Udenaar is zondagochtend om 01.30 uur aangehouden op de Markt. Hij had voor een uitgaansgelegenheid een 17-jarige vrouw uit Uden agressief benaderd en in haar gezicht gespuugd. Agenten werden gewaarschuwd en hielden de man aan.

's-Hertogenbosch - Om 01.35 uur is op de Parade een 20-jarige Bosschenaar aangehouden. De man stond in de rij voor een café en gaf een 22-jarige man uit Velddriel een klap in zijn gezicht. Deze hield hier een bloedneus aan over. De verdachte is voor onderzoek ingesloten.

's-Hertogenbosch - Op de Parade zijn zondagochtend om 02.00 uur vier verdachten aangehouden voor het slaan van een portier. Het betreffen een 20-jarige man uit Nijmegen, een 17-jarige man uit Doetinchem en twee Bosschenaren van 17 en 25 jaar. De verdachten zijn ingesloten.

's-Hertogenbosch - Op De Papenhulst is zondagochtend om 03.45 uur een 23-jarige man uit Kerkdriel aangehouden. Hij zou even daarvoor betrokken zijn geweest bij een vechtpartij op de Hinthamerstraat. Hier was ruzie ontstaan tussen twee groepen en de verdachte zou een 18-jarige Bossche hebben geschopt en geslagen. Toen de politie arriveerde, rende de verdachte en enkele anderen weg. Een hondengeleider vond de verdachte die zich verscholen had onder struiken in De Papenhulst. De man werd aangehouden en is in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de zaak.