Day2bid.nl - nieuwste centveiling van Nederland


ROTTERDAM, 20101003 -- Wat is Day2Bid? Day2Bid is dé nieuwe online centveiling. Op deze site duren veilingen ongeveer een dag. Vandaar de naam. Wat een centveiling is, leggen we hieronder uit.

Hoe werkt Day2Bid?

Je meldt je aan op de site, je koopt biedingen en het afdingen kan beginnen! Voor iedere bieding die je op Day2Bid doet, gaat de prijs van het veilingitem waar je op biedt met 1 eurocent naar beneden. De reden dat de prijs met "maar" 1 eurocent zakt, is dat het bedrag waarmee de veiling start al belachelijk laag is. Echter: hoe vaker jij en andere bezoekers bieden, des te lager de prijs is na ongeveer 24 uur. Als echter in de laatste seconden van een lopende bieding nog iemand biedt, schiet de terugtikkende klok weer iets vooruit. Hierdoor wordt het bieden in de "dying seconds" voor een grote groep mensen spannend en bereikbaar. Het aftellen begint wel bij 24 uur. De laatste bieder is de gelukkige winnaar van de veiling. Hij of zij krijgt het product automatisch thuis gestuurd na betaling van het resterende bedrag.

Day2Bid vs. Ebay: is dat niet Kleinduimpje tegen Goliath?

Zeker, maar omdat wij van Day2Bid ons bewust zijn van dit grote verschil in grootte en naamsbekendheid, gaan wij het anders doen. Day2Bid gaat niet alleen lekker snel, ook gaan de prijzen naar beneden in plaats van omhoog. Day2Bid is dus niet alleen beter aangepast aan de huidige, snelle tijd, maar is ook nog eens de Robin Hood onder de veiligsites: ze maakt alle aangeboden veilingitems goedkoper en daardoor voor steeds meer mensen bereikbaar. Hoe meer mensen meedoen, des te mooier, talrijker en diverser het aanbod van veilingitems. Aanmelden kan via www.day2bid.nl.

Voor informatie, kunt u contact opnemen met Raymond Anim (Business Developer)
m: +31 (0)6 147 341 45
fax: +31 (0)84 712 00 07
twitter: twitter.com/day2bid