Gemeente Soest

Afsluiting Molenstraat vanaf spoorlijn tot en met de Albert Cuyplaan

24 september 2010

Vanaf week 40 (maandag 4 oktober 2010) wordt gestart met werkzaamheden aan de riolering en bestrating van de Molenstraat.

De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van het asfalt, het vervangen van de bestaande riolering, het aanbrengen van een nieuw regenwaterriool en een nieuwe klinkerverharding.

De Molenstraat wordt in twee gedeeltes aangepakt: eerst het gedeelte vanaf de spoorlijn tot en met de Van Goyenlaan, daarna het gedeelte vanaf de Van Goyenlaan tot en met de A. Cuyplaan. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de Fa. Van Asch uit Soest.

Tijdens de werkzaamheden zal de Molenstraat afgesloten zijn.

Het achtergelegen gebied, tussen de Molenstraat en de Engh, waar ook het vroegere Molenschot staat wordt bereikbaar gehouden. Hiervoor wordt langs het W.A. van Elmptpad een rijbaan van rijplaten aangelegd. Als de kruising Van Goyenlaan/Molenstraat afgesloten is kunnen bewoners via de het W.A. van Elmptpad en de A. Cuyplaan wegrijden en als de kruising A. Cuyplaan/Molenstraat afgesloten is kunnen bewoners via de het W.A. van Elmptpad en de Van Goyenlaan wegrijden.

Aan enige overlast valt helaas niet te ontkomen, samen met de aannemer wordt geprobeerd om de overlast tot een minimum te beperken.