Gemeente Middelburg

Start nieuwe ronde wijktafels

Wijktafels vormen het overleg tussen bewoners, gemeente, de wijkwethouder en maatschappelijke instellingen, zoals politie, Woongoed en wijkverenigingen.

Volgende week zijn er vier wijkktafels. Wijktafel Binnenstad bijt de spits af. Zij vergadert op maandag 4 oktober in de Schouwburg aan het Molenwater. Op de agenda staat: Stand van zaken actiepunten Wijktafel maart 2010, Pleinenvisie en behandeling aanvragen wijktafelbudget.

Op dinsdag 5 oktober vergaderen wijktafels Nieuw- en Sint Joosland en Nieuw Middelburg.
Op de Wijktafel Nieuw- en Sint Joosland wordt in het âDurps uus op dân oekâ de nieuwe wijkwethouder voorgesteld. Verder komt de N57, de ontwikkelingen van de woonzorgservice zone aan de Quarleshavenstraat en de laatste stand van zaken Dorp van de Toekomst aan de orde.

Op de wijktafel Nieuw Middelburg in Grandcafé Willem worden er drie presentaties gegeven over politie in de wijk, over de N57 en een presentatie van Woongoed: Schatgraven en nieuwbouw Fazantenhof.

Donderdag 7 oktober komt in het Van Cittershoff de wijktafel Sint Laurens bij elkaar. Zij vergaderen over de stand vanzaken plannen gemeente zoals Dorpsplan, Kwaliteitsatles en N57.

De wijktafels zijn voor iedereen vrij toegankelijk en beginnen om 20.00 uur. De zalen zijn geopend vanaf 19.30 uur. De agendaâs en verslagen van eerder gehouden vergaderingen kunt u bekijken op www.middelburg.nl>wonen en leven> wijken en dorpen en dan wijktafels.

Gemeente Middelburg | Kanaalweg 3 | 4337 PA Middelburg | 0118 675000 | routebeschrijving | openingstijden | info@middelburg.nl