Gemeente Hilversum

De wegwerkzaamheden van 4 T/M 8 oktober 2010

publicatiedatum: dinsdag 28 september 2010

Op de Diependaalselaan wordt de kruising met de Hilvertsweg heringericht
en wordt verder gewerkt tussen de Vreelandseweg en de Kerkelandenlaan/ Zeverijnstraat. Verder is de kruising met de Johan de Wittstraat afgesloten alsook de centrumzijde van het plantsoen ter hoogte van de Melis Stokelaan.

Vanaf de Vreelandseweg geldt tot half november eenrichtingsverkeer richting de Kerkelandenlaan. Vanuit de Van Ghentlaan is geen verkeer mogelijk linksaf de Diependaalselaan op richting de Loosdrechtseweg.

Vanaf de A27 staat een omleiding aangegeven richting Hilversum Zuid en het Havenkwartier over de Utrechtseweg en de Gijsbrecht van Amstelstraat.
De omleidingsroute voor het lokale verkeer vanaf de Loosdrechtse kant loopt via een bypass van de Diependaalselaan naar de Admiraal de Ruyterlaan en vervolgens over de Kolhornseweg en de Eikbosserweg terug naar de Diependaalselaan.

Aan de hoofdomleidingsroutes voor alle werkzaamheden op de Diependaalselaan verandert niets. Het doorgaand verkeer houdt tot half november zijn routes langs de Ring Oost en de Ring Noord/West, dus vanaf de Vreelandseweg (N201) linksom en vanaf de A27 rechtdoor over het Oostereind en de Ring Oost naar het Den Uylplein.

Verder wordt gewerkt:

o op het Oostereind, verkeershinder door de voorbereidende werkzaamheden
voor de aanleg van een tunnelbak in 2011;
o op de Da Costalaan, vervangen riool tussen de Bosboom Toussaintlaan en de
Bilderdijklaan
o op de Multatulilaan, vervangen riool tussen de Da Costalaan en de Staringlaan;
o en op de Anthony Fokkerweg, vervangen riool tussen de Minckelersstraat en de Mussenstraat.