Gemeente Beek


Start fase 5 Herinrichting Oude Rijksweg

Op maandag 4 oktober start de laatste fase van het project âHerinrichting Oude Rijksweg Maastrichterlaan/Wolfeyndeâ. Het betreft de werkzaamheden aan het Wolfeynde van de Heirstraat tot aan Prins Mauritslaan 12 (voormalig café Metropool). Als gevolg hiervan worden de omleidingen gewijzigd. Vanaf 1 oktober is er weer verkeer mogelijk via de Maastrichterlaan/ Raadhuisstraat en de Stationstraat.

Het doorgaande verkeer tussen Geleen en de luchthaven/A2 wordt sinds de start van de werkzaamheden aan de Oude Rijksweg al via de A76 en A2 en visa versa omgeleid. Voor fietsers is een aparte omleiding via de Molenstraat en de Kasteel Genbroekstraat ingesteld. Lokaal verkeer wordt omgeleid via de Middelweg-Wethouder Sangersstraat-Prins Mauritslaan-Nieuwstraat-Heirstraat. De afgesloten wegdelen en de omleidingen worden duidelijk met borden aangegeven.

Op woensdag 29 september 2010 is er weer een informatieavond voor bewoners en ondernemers in het Asta Cultuurcentrum aan de Markt in Beek. De informatieavond start om 19.00 uur voor de bewoners. Vanaf 20.15 uur wordt specifiek ingegaan op de bereikbaarheid van winkels en overige bedrijven en zijn ondernemers welkom. Meer informatie vindt u op de website van het project: www.beekbereikbaar.nl. Â