Vodafone lanceert Smart Business platform voor mobiel werken

04/10/2010 11:06

Vodafone Libertel NV

Vodafone lanceert Smart Business platform om innovatief mobiel werken bij bedrijven te ondersteunen

4 oktober 2010 - Vodafone Nederland lanceert vandaag Smart Business: een platform dat bedrijven helpt om te gaan met het veranderende werk- en leefpatroon van hun medewerkers. Het platform is een inspiratiebron op het gebied van flexibel en mobiel werken. Smart Business biedt case studies, achtergrondartikelen en onderzoeksfeiten over verschillende aspecten van mobiel werken en geeft bedrijven mogelijkheden om succesvoller te ondernemen. Bezoekers van de Smart Business website www.startsmartbusiness.nl kunnen deze informatie tevens delen via sociale netwerken. Onderwerpen waarop ingegaan wordt zijn onder andere efficiënt, motiverend en duurzaam ondernemen.

Philip Lacor, Director Enterprise Business Unit: "Flexibiliteit is voor veel mensen en organisaties een steeds belangrijker thema. Veel mensen werken regelmatig vanuit huis en niet meer tijdens traditionele kantooruren. Ook raken werk en privé steeds meer verweven wat vraagt om een nieuwe manier van ondernemen waarbij medewerkers meer vrijheid krijgen op het gebied van plaats en tijd. Om bedrijven te ondersteunen bij deze veranderingen, introduceren we nu Vodafone Smart Business."

Uit onderzoek van het "Leefritme Kenniscentrum" blijkt dat een deel van de ondernemers in Nederland nog afwachtend staat tegenover mobiel en flexibel werken. Vaak komt dit voort uit onbekendheid met de mogelijkheden en voordelen ervan. Bovendien zijn ondernemers soms bang de controle over hun werknemers kwijt te raken. Zij worden uitgedaagd om volledig op de capaciteiten en het verantwoordelijkheidsgevoel van hun medewerkers te vertrouwen. Terwijl duidelijke afspraken over de gewenste resultaten en de aansturing daarop de basis zijn voor een meer productieve werknemer. Vodafone Smart Business biedt bedrijven tips en achtergrondinformatie over welke voordelen mobiel werken voor hen kan opleveren.

Meer informatie over het Smart Business platform is te vinden via: http://www.startsmartbusiness.nl/

Bij het bouwen van het Start Smart Business platform is gebruik gemaakt van geavanceerde technologieën. Hier is bewust voor gekozen. Het platform kan het beste bezocht worden in FireFox 3.5 of Internet Explorer 7.0 of hoger.





http://www.startsmartbusiness.nl/